Handelsbetingelser


Betalingsbetingelser

Kunstværkerne udleveres kun ved kontant betaling, MobilePay eller bankoverførsel.

Betaling
Når varen afsendes fra Galleriorlien, vil din betaling blive trukket på det valgte betalingsmiddel. 
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Priser og levering
Alle de anførte priser for varer, leveringsomkostninger og andre omkostninger er inklusive skatter, moms og afgifter.

Valuta
Du kan betale i Danske kroner (DKK).

Leveringsbetingelser
Varen vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Din vare vil blive leveret indenfor 30 dage efter bestillingen. Har du behov for hurtigere levering, er du velkommen til at kontakte mig. Det er købers pligt at dine personlige oplysninger er korrekte, i modsat fald kan ordren ikke leveres og køber vil blive opkrævet et fragtgebyr. 

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår, fx malerier. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Fortrydelsesret 
Hos Galleriorlien.dk har du ret til at fortryde dit køb. Du har 14 dage fra modtagelsen til tydeligt at meddele mig, at du fortryder købet. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af kunstværket uden samtidig at give mig tydelig meddelelse om dette. Hvis emballagen er beskadiget ved modtagelsen, kan du nægte modtagelse af pakken. Hvis du alligevel tager imod pakken og erfarer at indholdet er beskadiget, hæfter du selv for varen og kan ikke returnere denne.

Returnering
Hvis du fortryder dit køb, arrangerer du uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter modtagelsen en returtransport. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returneringen af kunstværket. Bemærk! Jeg modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Gerne i den emballage du modtog varen. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Når du returnerer varen, bedes du desuden oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Når jeg modtager kunstværket retur, får du det fulde beløb refunderet via en bankoverførsel eller MobilePay. Varen skal returneres i samme stand, som det blev modtaget, ellers bortfalder fortrydelsesretten. En evt. værdiforringelse bliver fratrukket tilbagebetaling. 

Transportskader
I tilfælde, hvor varen er beskadiget under fragt, kan du returnere varen, og jeg lader handelen gå tilbage. Det er dit ansvar som køber at undersøge den tilsendte vare for transportskader ved modtagelsen. Såfremt der forefindes transportskader, er det dit ansvar som køber at oplyse om dette hurtigst muligt efter modtagelsen, herefter overgår ansvaret til dig som kunde.

Hvad gør jeg med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med mig på Galleriorlien.dk, har jeg brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Oplysninger afgivet til Galleriorlien.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og jeg registrerer ingen personfølsomme oplysninger, Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.